Komt u er op onze website niet uit? Geen nood. U kunt ook telefonisch reserveren.

Onze medewerkers staan u graag te woord om uw reservering correct te verwerken

Telefonisch reserveren is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur - 17.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0222-314741

Vakantiewoning


 

Gerritsland 12A Nieuw, vrijstaand zeer ruim en compleet landelijk gelegen huis (6 pers)  aan het Gerritslanderdijkje met zeer grote tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid.Lees verder.

Appartementen-hotel Bos en Duin (app. 38) 4-Persoons nieuw appartement (niet-roken), geschikt voor ouderen en mindervaliden. Het appartement ligt op de begane grond. Lees verder.


Landal GreenParks Sluftervallei 4E (MIVA) Alle 4-persoons bungalows zijn ruim en comfortabel en liggen royaal verspreid. Uw bungalow heeft een woonkamer met cv, open haard, kleurentelevisie, eethoek en open keuken met magnetron. Speciale bungalows voor rolstoelgebruikers; Lees verder. 

Waddenpark Avanti is een gezellig klein familiepark op TEXEL. Een park met diverse betaalbare 4 tot 9 persoons comfortabele recreatiewoningen, gelegen in polder "het Noorden" op slechts 500 meter afstand van Europa's laatste wildernis: de Waddenzee!!! Lees verder. 

 

Hoeve Weltevree - de Grutto is gelegen in Den Hoorn, het zuidelijkste dorpje van het waddeneiland Texel. De karakteristieke stolpboerderij bevat aan de achterzijde een  comfortable 4 persoons appartement.
Lees verder.
 

Skillerdiek (6-persoons) ligt vlak aan de Waddenzeedijk in Oudeschild. Aan de Waddenzeedijk zijn diverse natuurlijke strandjes ontstaan. Oudeschild is een gezellig plaatsje met een vissershaven. Lees verder.


Bungalowpark So What Bungalow Type 49 - 6 persoons, vrijstaand De bungalow is geschikt voor minder valide personen, in de bungalow zijn geen drempels aanwezig. Lees verder.


De Vuurtorenwachter.Geheel omsloten grote tuin met terras, zeer ruim speelveld met klimrek, schommels, glijbaan en speelhut in de bomen.Een 5 persoons vakantiehuis met veel handige en bijzondere details! Lees verder.

`t Eibernest. Mooi gelegen nieuwe 6 persoonsbungalow, aangepast voor minder validen en ouderen. Lees verder.

Vakantiepark de Krim Type D. Ruime zespersoons geschakelde bungalow, drie slaapkamers, woonoppervlakte ca 90m2, berging. Lees verder.

De Ark, Onderhuus. In onze nieuwbouw bevinden zich twee 2 persoons appartementen, waarvan één op de begane grond. Lees verder.

De Duinvlinder is een vrijstaand en ruime 8 persoons vakantiehuis dat zich bevindt op een zeer rustige locatie met veel privacy.  Lees verder.

De Muy. Vrijstaande 4 persoons bungalow op bungalowpark Slufterhoek, in de nabijheid van het natuurgebied de Slufter. Lees verder.

Vakantiepark de Krim Type E: vrijstaande, ruime 6-persoonsbungalow met grote tuin en terras , drie slaapkamers, woonoppervlakte ca.98 m² Lees verder.

Vakantiepark de Krim Luxe 6-persoons bungalow met open haard en ruime tuin op het best uitgeruste vakantiepark van Texel! (type A) Lees verder. 

Villapark Kamperfoelie Villa 83 5 persoons met sauna en solarium. Sfeervol ingerichte villa, geschikt voor mindervalide. Grote tuin met terras op het zuidwesten. Lees verder

Paal 86 8 persoons bungalow is een sfeervolle plek om er even tussenuit te zijn met familie of vrienden. Lees verder.

Sonja is een vrijstaande bungalow in een typische Texelse Bouwstijl en geschikt voor 6 personen. Lees verder.

Vijverhof. Op een groot privé erf, grenzend aan het Nationaal Park “Duinen van Texel” is een geheel nieuwe luxe 8-12 persoons bungalow. Lees verder