Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, aantrekkelijke aanbiedingen en leuke prijsvragen? Meld u dan nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van VVV Texel!

 

Aanmelden  voor de nieuwsbrief van de VVV Texel 

Thuiszorgwinkel - Uitleen

Uitleen verpleegartikelen

Bij de Thuiszorgwinkel Noord-Holland Noord kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van een uitgebreide sortering hulpmiddelen en verpleegartikelen. Wanneer u doorgeeft waar behoefte aan is, bijv. een rolstoel, douchestoel, hoog-laagbed, een tillift of een elektrische driewielscooter/ scootmobiel, dan wordt het voor u geregeld. Meer informatie krijgt u op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur in het Kruiswerkgebouw, Schoonoordsingel 44 te Den Burg, tel. 0222-314887of zie de website Omring. Ook voor het lenen van een brancard met grote wielen voor recreatief gebruik kunt u hier terecht.

Verpleegkundige en persoonlijke hulpverlening

Tegenwoordig bestaat ook voor mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid de vakantie naar eigen inzicht in te delen. Het principe is: de vakantiegast die hulp behoeft, geeft aan in welke periode hij/zij zorg en/of hulpmiddelen behoeft en het wordt geregeld, op elk gewenst tijdstip van de dag, avond en nacht. Ook de vakantiegast die tijdens zijn verblijf onverwacht hulp nodig heeft, kan van deze voorziening gebruik maken. U kunt verpleegkundige en persoonlijke hulp aanvragen bij:

  •  Centraal Meldpunt van de Thuiszorg: De zorgcentrale (24/7) 088 - 206 89 10
  • de website Omring: voor een onbezorgde vakantie op Texel
  • 'Liever Langer Thuis', tel/fax. 0222-314 928.

Aan mensen die tijdens hun vakantie veel zorg nodig hebben, kan zelfs verblijf en verzorging aangeboden worden in één van de verzorgingshuizen of het verpleeghuis van de Stichting Zorgcentrum Texel, tel. 0222-363200.