Komt u er op onze website niet uit? Geen nood. U kunt ook telefonisch reserveren.

Onze medewerkers staan u graag te woord om uw reservering correct te verwerken

Telefonisch reserveren is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur - 17.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0222-314741

Groepsaccommodaties


 

De Triaan : De Triaan bevat drie 6-persoons vakantiewoningen geschakeld aan een recreatieruimte, voorzien van eet- en zitgelegenheid voor 18 personen.Deze ruimte maakt dat u gemakkelijk met uw instelling, vakantieorganisatie, familiereünie, vereniging of bedrijf bij ons kan vertoeven. Lees verder.


Groepsverblijf Landhuis De Bult  Het landhuis(8 -23 persoons) ligt op ca. 1,5 km van Den Burg, De Waal, het bos en het natuurgebied Waalenburg in een heerlijk rustige landelijke omgeving. Lees verder.


Groepsaccommodatie de Breemhoeve U kunt in onze groepsaccommodatie terecht met groepen tot 52 personen.Waarvan maximaal 10 gehandicapten. Lees verder.

Vakantiepark de Krim Deze vrijstaande luxe villa is geschikt voor 10 personen en o.a. voorzien van 5 slaapkamers mét boxspringbedden, een zeer ruime woonkamer met flatscreen tv en gezellige gashaard, 1 privésauna’s, 3 toiletten, 2 badkamers,  keuken, groot terras en tuin. Rookvrij. Lees verder.

 

Het Tesselhuus is een aangepast 18 persoons vakantiehuis op het Waddeneiland Texel voor kinderen en volwassenen met ernstige lichamelijke handicaps. Lees verder. 

De groepsaccommodatie ‘De Muy’ biedt een luxe vakantieverblijf voor twaalf personen.  Lees verder 


Boshof geheel nieuwe luxe 8-12 persoons bungalows, op een groot privé erf, grenzend aan het Nationaal Park “Duinen van Texel” Lees verder